Huom! INweb-alusta on käytössä vain, mikäli tilauksessasi tai laskussasi mainitaan palveluiden yhteydessä sana INweb. Pidempään asiakkaana olleilla voi olla käytössään vanhemman alustan Webhotel Pro, jonka ohjeet löytyvät tästä linkistä.

INweb-alusta tarjoaa yhtenäisen hallintapaneelin Webhotel Pro-palveluiden ja verkkotunnuksen nimipalveluiden hallintaan.

INweb-hallinnassa voit hallita seuraavia asioita:

Saat lisätietoa aiheesta klikkaamalla riviä. Muut INweb-alustan ohjeet löydät tästä linkistä.

INweb-hallintaan kirjaudutaan osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi/ tunnuksella, joka on muotoa inweb123456.

Samalla INweb-tunnuksella voit kirjautua myös suoraan kotisivupalvelimelle SSH– ja SFTP-yhteydellä.

Käytettävissä olevat palvelut riippuvat tilaamastasi palvelupaketista, joka voi olla jokin seuraavista:

• Webhotel Pro + sähköpostipalvelu + MySQL -tietokanta
  • Webhotel Pro + sähköpostipalvelu
  • Webhotel Pro + MySQL -tietokanta
  • Sähköpostipalvelu
  • Verkkotunnuksen ylläpito

Palveluun liitetään aina verkkotunnus, jonka ylläpito (automaattinen jatkorekisteröinti ja nimipalvelin) sisältyy hintaan.

Uuden verkkotunnuksen rekisteröinti ja jatkorekisteröinti tai olemassa olevan verkkotunnuksen siirto toiselta välittäjältä veloitetaan erikseen.

Näet kaikki palvelun ominaisuudet ja hinnat sivuiltamme, osoitteessa https://www.inmicsnebula.fi/fi/palvelut/verkkonakyvyys-ja-maksaminen/webhotelli.