1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella INweb-palveluhallintaan osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi

Mikäli olet unohtanut pääkäyttäjätunnuksen tai salasanan, niin seuraavan ohjeen avulla voitte vaihtaa sen: https://tuki.inmicsnebula.fi/paakayttajatunnuksen-salasanan-vaihto/

2. Kirjautumisen jälkeen valitse sivuvalikosta tai aloitussivulta kohta “Sähköpostiosoitteet“.

3. Valitse sähköpostikäytössä oleva verkkotunnus ja siitä kohta “Asetukset“.

4. Valitse oikean tilin kohdalta “Muokkaa“.

5. Syötä uusi salasana molempiin kenttiin: Uusi salasana ja Uusi salasana uudestaan.

Sallittuja merkkejä ovat: a-ö, A-Ö, numerot 0-9 sekä alaviiva. Eri merkkityyppejä on hyvä olla vähintään 1kpl. Esimerkki hyvästä salasanasta on: 73AM8qM6pxBg

Kun salasana on syötetty, paina alhaalla ja oikealla vielä “Tallenna“.

6. Voit testata onnistuiko salasanan vaihto menemällä osoitteeseen: https://webmail.inmicsnebula.fi/ ja kirjautumalla sisään sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.