1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksellla inwebin hallintapaneeliin sisään:

Osoite: inweb.inmicsnebula.fi

Mikäli olet unohtanut pääkäyttäjätunnuksen tai salasanan, niin seuraavan ohjeen avulla voitte vaihtaa sen: https://tuki.inmicsnebula.fi/paakayttajatunnuksen-salasanan-vaihto/

2. Kun pääset sisään, valitse Palveluasetuksista tai aloitus sivusta kohta Sähköpostiosoitteet

3. Valitse verkkotunnuksesta pääkäytössä oleva verkkotunnus ja siitä kohta Asetukset

4. Valitse sähköpostilaatikko, jonka salasanan haluat nollata ja valitse oikean sähköpostilaatikon kohdasta painike Muokkaa

5. Syötä kenttää uusi salasana. Käytä merkkejä a-ö, A-Ö ja numeroita. Kaikkia kolmea on hyvä olla vähintään 1kpl. Esimerkki hyvästä salasanasta on: 73AM8qM6pxBg

Voit käyttää erikoismerkkinä myös _ merkkiä. Kun olet syöttänyt salasanan ja saman salasanan uudestaan kohdassa Uusi salasana uudestaan, niin paina alhaalla ja oikealla vielä Tallenna.

6. Voit testata onnistuiko salasanan vaihto menemällä osoitteeseen: https://webmail.inmicsnebula.fi/ ja kirjautumalla siellä sisään sähköpostiosoitteella ja uudella salasanalla.