Sähköpostilaatikoita pääsee luomaan Inweb-hallintapaneelissa. Webhotel Pro tilaukseen kuuluu 25 Gt tallennustilaa, joka jaetaan sähköpostien ja sivutilan kanssa.

Kirjaudu sisään osoitteesta: https://inweb.inmicsnebula.fi/

Mikäli olet unohtanut pääkäyttäjätunnuksen, niin pääset sen resetoimaan täältä.

Valitse valikosta ”Sähköpostiosoitteet”.
Valitse verkkotunnus, jolle haluat luoda sähköpostin.
Sähköpostilistaus näyttää olemassa olevat tilit. Luontivaiheessa pääsee määrittämään sähköpostille varatun koon. Sähköpostilaatikon levytilan kokoa pääsee myöhemmin muuttamaan.
1. Ensimmäiselle riville käyttäjän sähköposti.
2. Haltijan nimi on valinnainen.
3. Salasana tulee syöttää kahdesti.
4. Levyrajoitus jaetaan kaikkien käyttäjien kesken. Pienennä tarvittaessa aikaisempia sähköpostilaatikoita, jotta riittää tilaa luoda uusia. Verkkosivuille tulee varata levytilaa.
5. Lopuksi paina Lisää.