Sähköpostilaatikot luodaan Inweb-hallintapaneelissa. Webhotel Pro -tilaukseen kuuluu 25 Gt tallennustilaa, joka jaetaan sähköpostien ja sivutilan kanssa.

Kirjaudu sisään osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi/

Mikäli olet unohtanut pääkäyttäjätunnuksen, ohjeet sen nollaamiseen löytyvät seuraavasta linkistä:

https://tuki.inmicsnebula.fi/paakayttajatunnuksen-salasanan-vaihto/

Valitse valikosta “Sähköpostiosoitteet”.
Valitse verkkotunnus, jolle haluat luoda sähköpostin.
Sähköpostilistaus näyttää olemassa olevat tilit. Sähköpostilaatikon koko määritellään luomisvaiheessa, mutta sitä voi muuttaa myös myöhemmin.
1. Ensimmäiselle riville käyttäjän sähköposti.
2. Haltijan nimi on valinnainen.
3. Salasana tulee syöttää kahdesti: samalla tavalla kirjoitettuna kummallekin riville
4. Levytila jaetaan kaikkien käyttäjien kesken. Tarvittaessa voit pienentää aikaisempia sähköpostilaatikoita, jotta uudelle laatikolle on riittävästi tilaa. Myös verkkosivuille tulee jättää levytilaa.
5. Lopuksi paina Lisää.