Sähköpostilaatikot luodaan Inweb-hallintapaneelissa. Webhotel Pro -tilaukseen kuuluu 25 Gt tallennustilaa, joka jaetaan sähköpostien ja sivutilan kanssa. Palvelun pääkäyttäjä voi ostaa lisälevytilaa asiakaspalvelun kautta. Kokonaistila voi olla enintään 50 Gt.

Kirjaudu sisään osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi/

Mikäli olet unohtanut pääkäyttäjätunnuksen, ohjeet sen nollaamiseen löytyvät seuraavasta linkistä: https://tuki.inmicsnebula.fi/paakayttajatunnuksen-salasanan-vaihto/

Valitse valikosta “Sähköpostiosoitteet“, jonka jälkeen navigoit verkkotunnuksen “asetuksiin“, jonka alaisuuteen haluat uuden sähköpostilaatikon luoda.

Sähköpostilistaus näyttää olemassa olevat tilit. Sähköpostilaatikon koko määritellään luomisvaiheessa, mutta sitä voi muuttaa myös myöhemmin. Levytila menee paketin kokonaiskapasiteetista, vaikka sähköpostilaatikko ei olisi täynnä.

1. Ensimmäiselle riville käyttäjän sähköposti.
2. Haltijan nimi on valinnainen.
3. Salasana tulee syöttää kahdesti: samalla tavalla kirjoitettuna kummallekin riville
4. Levytila jaetaan kaikkien käyttäjien kesken. Tarvittaessa voit pienentää aikaisempia sähköpostilaatikoita, jotta uudelle laatikolle on riittävästi tilaa. Myös verkkosivuille tulee jättää levytilaa.
5. Lopuksi paina Lisää.