Pääkäyttäjätunnuksen salasanan vaihto suoritetaan osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi/

1. Valitse kirjautumissivuston alalaidasta “Unohtunut pääkäyttäjätunnus tai salasana?
  2. Syötä ensimmäiseen kenttään tilin käyttäjätunnus (inweb123456) tai verkkotunnus, joka löytyy tililtä
  3. Sähköpostikenttään tulee syöttää asiakkuuden hallinnollisen yhteyshenkilön sähköpostiosoite.

Mikäli sähköpostia ei tule 15 minuutin sisällä, niin ole yhteydessä asiakkuuden pääkäyttäjään tai Telia Yritysasiakaspalveluun.