Salasana on unohtunut

Palvelun vikatilanteet

Palvelun käyttöön liittyvät ongelmat

Mikä on Telia Käyttötuki?

Telia Käyttötuki auttaa tietokoneisiin, älypuhelimiin ja ohjelmistoihin liittyvissä asennus-, käyttö- ja ongelmatilanteissa. Asiantuntijat auttavat sekä puhelimitse että paikan päällä valtakunnallisesti. Osaavat asiantuntijat arvioivat ongelmien laadun ja ratkaisevat suurimman osan ongelmista jo ensimmäisen puhelun aikana.

Etäyhteyden avulla Telia Käyttötuki pääsee tarvittaessa tietokoneellesi tekemään tarvittavat toimenpiteet tai opastamaan ohjelman käytössä. Käyttötuesta saat asiantuntevaa apua ilman kalliita kuukausimaksuja, edulliseen minuuttihintaan. Maksat siis vain käytöstä.

Voit myös varata soittoajan: https://www.telia.fi/helppi/kayttoonotto

Käyttötuesta tarkemmin: https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/yhteystiedot/telia-kayttotuki