Osoitekirjavalikon kautta voit hallinnoida webmailisi yhteystietoja. Osoitekirjavalikkoon pääset, kun kirjaudut ensin webmailiin osoitteessa https://webmail.nebula.fi/ ja valitset yläreunasta “Osoitekirja”.

Yhteystietoryhmän lisääminen

Uuden yhteystietoryhmän saa lisättyä valikon alareunan painikkeella. Palvelussa on oletuksena luotuna “Henkilökohtaiset osoitteet” -niminen ryhmä.

Uuden yhteystiedon lisääminen

Uuden yhteystiedon saa lisättyä yläreunan valikon painikkeesta.

Osoitekirjan tallentaminen työasemalle (Export)

Voit ladata osoitekirjasi talteen työasemallesi valikon “Vie” -toiminnolla. Tällöin osoitekirja ladataan vCard -tiedostona.

Vanhassa käyttöliittymässä sama onnistuu valitsemalla ensin ylärivistä “Osoitteet”:

Ja klikkaamalla sitten nappia “Export to CSV File”. Napin yläpuolella olevia asetuksia ei yleensä tarvitse muuttaa.

Osoitekirjan tuominen (Import)

Voit tuoda työasemallesi tai muuhun sijaintiin tallennetun osoitekirjan webmailiin valikon “Tuo” -toiminnolla. Tuettuja muotoja ovat vCard ja CSV.

Valitse oikea tiedostosijainti “Choose Files” -painikkeella, ja paina lopuksi “Tuo”.