Mikäli käytössänne on vanhan Webhotel Pro -alustan sähköpostipalvelu, voi yksittäisen sähköpostilaatikon salasanan vaihtaa seuraavassa osoitteessa: https://ssl.nebula.fi/password/

Kirjoita kuvassa punaisella kehystettyyn kenttään sähköpostiosoitteesi.
Syötä ensin vanha salasana ylimpään kenttään, jonka jälkeen syötä uusi salasana keskimmäiseen kenttään. Syötä uusi salasana tarkistuksen vuoksi vielä uudestaan alimpaan kenttään. Huomioithan salasanan vaatimukset.