1. Mene osoitteeseen inmicsnebula.fi ja valitse siellä kohta asiointi. Kohdasta verkkosivut ja sähköposti löytyy: lomavastaaja.
    Pääset lomavastaajaan myös suoraan linkistä: https://ssl.nebula.fi/autoresponder/

Laita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi kenttiin. Kirjoita haluamasi vastaustaviesti ja tämän jälkeen paina suorita.

Samasta osoitteesta saat myös poistettua lomavastaajan. Laita kenttiin sähköpostiosoite ja salasana. Tämän jälkeen paina suorita.