Jokaiseen sähköpostilaatikkoon liittyy identiteetti eli vastaanottajalle näytettävä käyttäjän nimi sekä sähköpostiosoite. Joissakin tapauksessa olemassa oleva sähköpostilaatikko voidaan siirtää toiselle käyttäjälle. Tässä yhdeydessä sähköpostiosoite toki muuttuu, mutta sähköpostilaatikon identiteetti pysyy samana ja se on syytä käydä päivittämässä. Alla on kuvattuna ohje, kuinka identiteetti päivitetään Nebulan Webmailissa. Identiteetti käsittää myös sähköpostilaatikon automaattisen allekirjoituksen eli sen muokkaaminen tapahtuu samassa paikassa.

Siirry osoitteeseen: https://webmail.nebula.fi ja kirjaudu sisään sähköpostilaatikkoosi.

  • Klikkaa ruudun oikeassa ylänurkassa näkyvää Asetukset-valintaa siirtyäksesi sähköpostilaatikon asetuksiin (kuva alla).
  • Siirry asetuksissa Identiteetit-välilehdellä ja klikkaa Identiteetit-laatikossa näkyvää sähköpostiosoitetta (kuva alla).
  • Tämän jälkeen näet keskellä ruudulla laatikoita, joihin voit päivittää haluamasi tiedot:
    • Näkyvä nimi – Sähköpostin vastaanottajalle näkyvä nimi. (esimerkiksi “Matti Meikäläinen” tai “Yritys Oy – Asiakaspalvelu”).
    • Sähköposti – Sähköpostin vastaanottajalle näkyvä sähköpostiosoite.

Kun olet päivittänyt identiteetin tiedot, klikkaa lopuksi Tallenna.

Välilehdellä Allekirjoitus voit luoda sähköpostitilillesi automaattisesti sähköpostiviestiin lisättävän allekirjoituksen.

Avainsanat: