Jokaiseen sähköpostilaatikkoon liittyy ns. identiteetti, eli vastaanottajalle näytettävä lähettäjän nimi ja sähköpostiosoite.

Jos olemassa oleva sähköpostilaatikko siirretään toiselle käyttäjälle, niin käyttäjä, salasana ja sähköpostiosoite muuttuvat. Sähköpostilaatikon identiteetti ei kuitenkaan päivity automaattisesti, vaan se on syytä käydä päivittämässä itse.

Alla on kuvattuna ohje, kuinka identiteetti päivitetään Webmailissa. Identiteetti käsittää myös sähköpostilaatikon automaattisen allekirjoituksen, eli sen muokkaaminen tapahtuu samassa paikassa.

Siirry osoitteeseen: https://webmail.nebula.fi ja kirjaudu sisään sähköpostilaatikkoosi.

• Klikkaa ruudun oikeassa ylänurkassa näkyvää Asetukset-valintaa siirtyäksesi sähköpostilaatikon asetuksiin.
  • Siirry asetuksissa Identiteetit-välilehdellä ja klikkaa Identiteetit-laatikossa näkyvää sähköpostiosoitetta.
  • Tämän jälkeen näet keskellä ruudulla laatikoita, joihin voit päivittää haluamasi tiedot:
    • Näkyvä nimi – Sähköpostin vastaanottajalle näkyvä nimi. (esimerkiksi “Matti Meikäläinen” tai “Yritys Oy – Asiakaspalvelu”).
    • Sähköposti – Sähköpostin vastaanottajalle näkyvä sähköpostiosoite.

Kun olet päivittänyt identiteetin tiedot, klikkaa lopuksi Tallenna.

Välilehdellä Allekirjoitus voit luoda sähköpostitilillesi automaattisesti sähköpostiviestiin lisättävän allekirjoituksen.