Onko tilauksellani peruutusoikeutta?
Tilaus on sitova ja määräaikainen, eikä peruutusoikeutta ole.

Voinko vaihtaa laitettani kesken sopimuskauden?
Voit tilata uuden palvelulaitteen uudella sopimuksella. Sinua laskutetaan kuitenkin myös vanhasta laitteesta sopimuskauden loppuun asti. Vaihtoehtoisesti voit lunastaa laitteen itsellesi lisämaksusta kesken kauden.

Voinko vaihtaa laitteen käyttäjää kesken sopimuskauden?
Laitteen käyttäjätietoja pääset muokkaamaan suoraan verkkokaupassamme. Kirjauduttuasi sisään, valitse päävalikosta Hallinnoi > Hallintarekisteri.

Kuuluuko läppärin tietoturvaan myös mobiiliversio?
Läppäriin kuuluu aina tietoturvaohjelmisto, joka on juuri kyseiselle koneelle tarkoitettu. Yrityksen muut laitteet voit suojata tilaamalla tietoturvan verkkokaupastamme.