Verkkokauppamme kautta tehtyjä tilauksia voi seurata verkkokaupan tilaushistoriassa.

Voit seurata tilaustasi kirjautumalla sisään osoitteessa shop.inmicsnebula.fi ja valitsemalla päävalikosta Hallinta > Tilaushistoria. Tilaussivulta näet koko tilauksen tilan lisäksi rivikohtaiset toimitustiedot seurantakoodeineen. Seurantakoodit löydät myös sähköpostitse saamistasi toimitusvahvistuksista, jos tilasit ne omaan sähköpostiisi.

Kun lähetyksesi on kuljetuksessa, saat ajantasaisimmat tiedot toimituksen etenemisestä suoraan kuljetusyhtiöltä. Pääset verkkokaupan tilaussivulta suoraan kuljetusyhtiön lähetysseurantaan klikkaamalla seurantakoodia.