Tämä artikkeli ohjeistaa kuinka sovelluskaupan Hallintarekisteriä käytetään.

Kirjaudu sisään Sovelluskaupassa https://shop.inmicsnebula.fi/ ja valitse vasemmasta yläkulmasta Hallintarekisteri -osio. Mikäli valikkoa ei näy, paina Telia logon vierestä KAUPPA tekstiä.

Avautuu Hallintarekisterin näkymä.

Hallintarekisterin filtterit

Jotta Hallintarekisteristä saa listauksen pelkistä palvelulaitteista, laita seuraavanlaiset asetukset filttereihin.

1. Täppää “Näytä tuotepaketeista vain päätuote” ja valitse alasvetovalikosta “Vain palvelulaitteet”.
  2. Kirjoita tarvittaessa yrityksen nimi tai suoraan käyttäjän nimi.
  3. Tyhjennä hankintapäivä -kenttä (automaattisesti asettuu nykyinen päivä).
  4. Paina “Hae” painiketta.

Tämän jälkeen listaus palvelulaitteista ilmestyy näkyville. Paina halutun laitteen Sarjanumerosta siirtyäksesi laitteen tietoihin.

Esille tulee näkymä, mistä näkee kaikki kyseisen palvelulaitteen tiedot. Näkymässä voit tilata huollon tai muokkaa tuotetta. Muokkauksella voi muuttaa laitteen tietoja (esim. käyttäjä).

Excel-listan tekeminen laitteista

Excel-listan saat ladattua, mikäli sinulla on hallinnolliset oikeudet Hallintarekisteriin. Mikäli oikeudet puuttuvat tai massana tarvitsee tehdä muutoksia laitekantaan, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Jotta Excelin saa ladattua, tee listaus halutuista palvelulaitteista (aikaisempi ohje). Tämän jälkeen paina filttereiden yläpuolella olevaa “Lataa Excel” painiketta. Selain pyytää valitsemaan kohdekansion tiedostolle ja latauksen voi aloittaa.

Hallintarekisterin Lataa Excel-painike

Hallinnoi kaikkia palvelulaitteita yhdessä näkymässä

Hallinnolliset henkilöt voivat nähdä kaikki päättyvät palvelulaitesopimukset yhdessä näkymässä ja tekemällä muutamalla klikkauksella sopimuksen päätösvalinnat laitekannalle “Hallinnoi Palvelulaitteita” painikkeen avulla.

Hallintarekisterin Hallinoi Palvelulaitteita-painike

Painalluksen jälkeen avautuu näkymä kaikista valitun organisaation laitteista. Filttereiden avulla pystyt rajaamaan laitenäkymää. Pystyt myös kerralla valitsemaan saman sopimuksen päätösvalinnan palvelulaitteille.

Kun olet valinnut laitteille halutut toimenpiteet, niin näkymän oikeassa ala-laidassa löytyy “Jatka” -painike, millä vahvistat valinnat.