Mikä on ajanvarauskalenteri?

Ajanvarauskalenteri on kalenterisovellus, jossa on sisäänrakennetut maksutyökalut. Se sisältää kaiken, mitä tarvitset tarjotaksesi palveluita sivustosi kautta. Palvelut voit järjestää asiakkaillesi paikan päällä tai verkossa.

Voit myös järjestää tapahtumia, joihin voi osallistua useita henkilöitä.

Kenelle ajanvarauskalenteri sopii?

Tavoitteemme on tarjota pienyrityksille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen verkossa. Kalenteri on tarkoitettu pienille yrityksille, jotka haluavat laajentaa palvelutarjontaansa.

Varauspalveluita on kahdenlaisia: Ajanvaraus ja Tapahtumat.

Kalenteriohjelmisto on tarkoitettu palveluiden tarjoamiseen, ei majoitustoimintaan.

Voinko vastaanottaa maksuja palveluistani?

Kyllä. Sovelluksesta löytyy useita eri maksutapoja.

Voinko lisätä useita henkilöitä hallitsemaan varauksia?

Valitettavasti varauksia voi tällä hetkellä hallinnoida vain yksi henkilö.

Tarvitsenko fyysisen toimipisteen palveluiden tarjoamiseen?

Toimipistettä ei tarvita, vaan voit myös tarjota palveluita verkossa.

Mitä eroa on ajanvarauksella ja tapahtumalla?

Ajanvaraus: asiakkaasi voivat varata aikoja yrityksen aukioloaikojen puitteissa. Sinä määrität tapaamisen tyypin ja keston, ja asiakkaasi voivat varata haluamansa ajan.

Tapahtuma: palvelu, jossa määrittelet ajan ja paikan. Sen ei tarvitse olla aukioloaikojesi sisällä. Asiakkaat voivat ilmoittautua tapahtumaan.

Lähetetäänkö asiakkaille sähköpostiviesti, kun he tekevät varauksen?

Kyllä. Heille lähetetään automaattisesti sähköposti, jossa on varaustiedot. Sivuston omistajana saat myös ilmoituksen varauksesta ja näet varauksen kalenterissasi.

Klikkaan Kalenteri-sovellusta, mutta se ei aukea. Miksi?

Kalenteri tarvitsee /services URL-osoitteen itselleen. Varmista, että sinulla ei ole sivua, joka käyttää tätä URL-osoitetta, ennen kuin yrität käyttää Kalenteria.