Yksi palveluista, jonka voit tarjota sivustosi kautta, on tapahtuma.

Tapahtumalle määritellään aika ja tapahtumapaikka. Ajan ei tarvitse olla yrityksen aukioloaikojen sisällä. Asiakkaat voivat ilmoittautua tapahtumaan kalenterin kautta.

Tapahtuman voi määritellä pidettäväksi fyysisessä sijainnissa tai verkossa.

Avaa ajanvaraukset

Pääset Varauskalenteriin klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikkoa, jonka jälkeen valitse Ajanvaraukset.

Lisää uusi palvelu

1. Klikkaa Palvelut

2. Klikkaa Lisää palvelu

.

Palvelutyyppi

Valitse palvelutyypiksi Tapahtuma. Tapahtuman osallistujamäärän saat määritellä palvelua luodessa, joten useampi henkilö voi ilmoittautua tapahtumaan.

Palvelun tiedot

Lisää tapahtumalle nimi, kuvaus, kuva ja henkilömäärä. Nämä tiedot ovat pakollisia palvelun luontiin.

Asiakastietotiedosto

Halutessasi voit liittää varausvahvistukseen PDF-tiedoston asiakkaalle. Tiedosto tulee ladattavaksi varausvahvistusviestiin.

Palvelun tarjoaminen

Tapahtumapaikan voi valita kolmesta eri tyypistä:

• Verkossa: asiakas saa määrittelemäsi osallistumislinkin varausvahvistuksen yhteydessä.
  • Yrityksen sijainti: yrityksen sijainti näytetään maksutapahtuman yhteydessä ja varausvahvistuksessa.
  • Muu: voit kirjoittaa oman viestin, joka näytetään maksutapahtuman yhteydessä ja varausvahvistuksessa.

Näkyvyys

Palvelu voi olla Julkinen tai Ei julkinen. Ei julkinen -tyyppinen palvelu ei näy sivustollasi, mutta asiakkaat voivat ilmoittautua tapahtumaan toimittamasi linkin kautta.

Maksu

Palvelun määrittelemiseen tarvitaan perustietojen lisäksi myös hintatiedot.

Voit asettaa palvelun ilmaiseksi tai määritellä sille haluamasi hinnan.

Ajanvaraustieto

Jos haluat sisällyttää lisätietoa varausvahvistusviestiin, voit lisätä sen tähän.

Tapahtuman päivämäärät

Määrittele tapahtuman päivämäärä. Mikäli tapahtuma on toistuva, voit määritellä toistumisvälin ja -määrän.

HUOM! Yllä olevassa esimerkissä tapahtuma toistuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä maanantaina seuraavan 12 kuukauden ajan.

Aikataulutus

Valitse kuinka paljon aikaisemmin tapahtumaan pitää ilmoittautua.

Tallenna ja julkaise

Uusi tapahtuma on nyt näkyvissä Palvelut-sivulla ja asiakkaat voivat tehdä varauksia siihen.