Tiedostojen muoto, määrä ja koko

Telia Kotisivu- palvelua ei ole tarkoitettu käytettäväksi tuhansien kuvien tai videoiden tallennukseen.

Tiedostoille ei ole määrärajoitusta, mutta mikäli tarkoituksena on tallentaa isoja määriä kuvia tai videoita, tulisi sitä varten etsiä sopivampi palvelu.

• Maksimikoko kuvatiedostoille on 10 MB

Suosittelemme videoiden tallentamista esimerkiksi YouTubeen tai vastaavaan palveluun, jonka jälkeen niitä voi liittää sivustolle sulauta-ominaisuudella.

Tuetut tiedostomuodot:
• JPG / JPEG
• PNG
• GIF
• PDF

Sivumäärä

Sivujen määrälle ei ole maksimirajoitusta, mutta emme takaa täyttä toimivuutta yli 50 sivun sivustoilla.

Sivut kansiossa

Yksi kansio voi pitää sisällään jopa 20 sivua.

Sisällön määrä sivulla

Emme suosittele yli 30 sisällön/widgetin lisäämistä yksittäiselle sivulle. Runsas määrä voi aiheuttaa sivuston hidasta latautumista.

Kuvien määrä

Kuvien määrälle ei ole rajoitusta, mutta emme suosittele yli 100 kuvan lisäämistä.

Kuvien koko

Minimikoko: 10 x 10 px

Maksimikoko: maksimipikselimäärää ei ole, mutta kuvatiedostot eivät voi olla yli 10 MB.

Kuvaesitys ja Galleria

Kuvaesityksille tuemme maksimissaan 10 kuvaa per kuvaesitys ja yhdellä sivulla maksimissaan 3 kuvaesitystä. Useampi kuvaesitys todennäköisesti aiheuttaa sivustolle hitaampaa latausaikaa. Gallerioille suosittelemme maksimissaan 75 pientä kuvaa (noin 10 KB per kuva) tai 20 isoa kuvaa (noin 9 MB per kuva).

Esikatselu

Palvelu pitää sisällään mahdollisuuden esikatsella sivua sekä puhelin- että tablettinäkymässä. Esikatselu on asettelun testausta varten, emmekä takaa, että se vastaa täydellisesti lopullista näkymää eri laitteilla katsottuna.