Yksi palveluista, jota voit tarjota sivustosi kautta, on aika.

Asiakkaasi voi varata sinulta ajan joko verkossa tapahtuvaan palveluun tai määrittelemääsi toimipisteeseen.

Avaa ajanvaraukset

Pääset varauskalenteriin klikkaamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa päävalikkoa, jonka jälkeen valitse sivuvalikosta kohta Ajanvaraukset.

Lisää uusi palvelu

1. Klikkaa Palvelut

2. Klikkaa Lisää palvelu

Varattava palvelu voi olla julkinen, jolloin ajan voi varata kuka tahansa, tai piilotettu, jolloin varauksia pääsevät tekemään vain valitsemasi henkilöt.

Palvelutyyppi

Kun valitset palvelutyypiksi ‘Aika‘, voivat asiakkaasi varata ajan palveluusi kalenterista.

Palvelun tiedot

Lisää palvelulle nimi, kuvaus, kuva ja kesto. Nämä tiedot ovat pakollisia.

Asiakastietotiedosto

Halutessasi voit liittää varausvahvistukseen PDF-tiedoston asiakkaalle. Tiedosto tulee ladattavaksi varausvahvistusviestiin.

Palvelun tarjoaminen

Palvelun tapahtumapaikan voi valita kolmesta eri tyypistä:

• Verkossa: asiakas saa määrittelemäsi osallistumislinkin varausvahvistuksen yhteydessä.
  • Yrityksen sijainnissa: yrityksen sijainti näytetään maksutapahtuman yhteydessä, sekä varausvahvistuksessa.
  • Muu: voit kirjoittaa oman viestin, joka näytetään maksutapahtuman yhteydessä sekä varausvahvistuksessa.

Kaikissa vaihtoehdoissa myös sivuston omistaja saa vahvistusviestin, kun varaus on tehty. Voit tarkistaa tiedot myös sivustosi Ajanvaraukset-osiosta.

Näkyvyys

Palvelu voi olla Julkinen tai Ei julkinen. Ei julkinen -tyyppinen palvelu ei näy sivustollasi, mutta asiakkaat voivat varata ajan toimittamasi linkin kautta.

Maksu

Palvelun määrittelemiseen tarvitaan perustietojen lisäksi myös hintatiedot.

Voit asettaa palvelun ilmaiseksi tai määritellä sille haluamasi hinnan.

Ajanvaraustieto

Jos haluat sisällyttää lisätietoa varausvahvistusviestiin, voit lisätä sen tähän.

Aikataulutus

Voit määritellä, kuinka paljon etukäteen varaus täytyy tehdä. Näin saat varauksille esimerkiksi vuorokauden varoitusajan.

Puskuriaika lisää kalenteriin automaattisesti halutun määrän aikaa ennen seuraavaa vapaata aikaa. Näin sinulle jää aikaa valmistautua seuraavaan varaukseen.

Tallenna ja julkaise

Uusi palvelu on nyt näkyvissä Palvelut-sivulla ja asiakkaat voivat tehdä varauksia siihen.