Selainkäyttöliittymän ohjeet löydät selainkäyttöliittymästä itsestään. Aloita siis kirjautumalla palveluun – Kirjautumisohjeeseen pääset klikkaamalla tästä.

OHJEIDEN AVAAMINEN HALLINTAPANEELISTA

Esimerkki 1: Kuinka löydän lisää ohjeita sähköpostiviestin käsittelystä?

Siirry sähköpostipalveluun klikkaamalla ”Outlook”

Klikkaa tämän jälkeen oikeassa yläreunassa näkyvää ”?” –ikonia ja valitse avautuvasta pudotusvalikosta ”Ohje”.

Ruudulle avautuu tämän jälkeen juuri kyseistä näkymää koskevia ohjeita uuteen ikkunaan.

Esimerkki 2:  Kuinka löydän lisää ohjeita kalenterin hallinnasta?

Aloita siirtymällä kalenterinäkymään klikkaamalla välilehteä ”Kalenteri”.

Klikkaa tämän jälkeen oikeassa yläreunassa näkyvää”?”–ikonia ja valitse avautuvasta pudotusvalikosta ”Ohje”.

Uuteen ikkunaan avautuu ohje kalenterin hallinnasta.

SUORAT LINKIT YLEISOHJEISIIN

Sähköpostin yleisohje

Kalenterin yleisohje