– Käyttäjän lisenssin vaihtaminen

1. Hallinta-näkymässä käyttäjän lisenssin vaihtaminen onnistuu ”Users” -painikkeen kautta.

change-license-01

2. Sivusto siirtyy ”Active users” -kohtaan. Valitaan käyttäjä jonka lisenssi halutaan vaihtaa.

change-license-02

3. ”Product licenses” ilmoittaa nykyisen lisenssin. Lisenssin vaihto onnistuu ”Edit” -painikketta painamalla.

change-license-03

4. Käytettävissä olevat lisenssit näkyvät listauksessa. ”Office 365 Business Essentials” -lisenssi on käytössä oleva. ”Office 365 Business Premium” -lisenssi on käyttämättä.

change-license-04

5. Valitaan ”Office 365 Business Premium” -lisenssi myös.

change-license-05

6. Poistetaan ”Office 365 Business Essentials” -lisenssi. Valitaan ”Save”.

change-license-06

7. Lisenssi on vaihdettu onnistuneesti.

change-license-07

Tässä vielä video samaan toimenpiteeseen