Käyttäjän lisenssin vaihto:

1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella hallintaportaaliin osoitteessa https://portal.office.com. Pääkäyttäjätunnus on yleensä muotoa admin@domain.onmicrosoft.com. Siirry hallintaosioon valitsemalla valikosta Hallinta.

2. Valitse Käyttäjät > Aktiiviset käyttäjät

change-license-01

3. Sivusto listaa kaikki käyttäjät. Valitse käyttäjä jonka lisenssi halutaan vaihtaa ja siirry kohtaan Käyttöoikeudet ja sovellukset.

change-license-02

4. Käyttäjälle määritetty lisenssi näkyy täällä valittuna. Voitte valita toisen lisenssintyypin käyttöön, mikäli näitä on vapaana. Painakaa lopuksi Tallenna muutokset. Uusien lisenssien hankkiminen Office 365 -palveluun tapahtuu asiakaspalvelumme kautta (yritystuki@inmicsnebula.fi).