Jaetun postilaatikon avulla voidaan lähettää ja vastaanottaa sähköpostia yhteiseltä tililtä, kuten asiakaspalvelu@domain.fi. Jaetulle postilaatikolle ei määritetä lisenssiä eikä näihin ole omia tunnuksia sisäänkirjautumiseen. Käyttöoikeudet annetaan suoraan yksittäisille henkilöille.

Jaetun postilaatikon luominen:

1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella hallintaportaaliin osoitteessa https://portal.office.com. Pääkäyttäjätunnus on yleensä muotoa admin@domain.onmicrosoft.com. Siirry hallintaosioon valitsemalla valikosta Hallinta.

2. Valitse Ryhmät > Jaetut postilaatikot

3. Valitse + Lisää jaettu postilaatikko

4. Syötä jaetulle postilaatikolle nimi ja haluttu sähköpostiosoite.

Käyttäjän lisääminen jaetulle laatikolle:

1. Valitse hallintanäkymässä Ryhmät > Jaetut postilaatikot

2. Klikkaa jaettua postilaatikkoa johon käyttäjä lisätään ja valitse Jäsenet -kohdasta Muokkaa > Lisää jäseniä

Jaettu laatikko ilmestyy automaattisesti käyttäjän Outlookiin muutaman minuutin sisällä. Jaetun laatikon avaaminen Outlook Web Appissa onnistuu tämän ohjeen avulla.