Käyttäjän lisenssin poisto:

1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella hallintaportaaliin osoitteessa https://portal.office.com. Pääkäyttäjätunnus on yleensä muotoa admin@domain.onmicrosoft.com. Siirry hallintaosioon valitsemalla valikosta Hallinta.

2. Valitse Käyttäjät > Aktiiviset käyttäjät

remove-license-01

3. Sivusto listaa kaikki käyttäjät. Valitse käyttäjä jonka lisenssi halutaan poistaa ja siirry kohtaan Käyttöoikeudet ja sovellukset.

remove-license-02

4. Käyttäjälle määritetty lisenssi näkyy täällä valittuna. Poistakaa valinta ja painakaa lopuksi Tallenna muutokset. Lisenssi vapautuu ja sen voi määrittää uudelle käyttäjälle. Jos et ole siirtämässä lisenssiä toiselle käyttäjällä ja haluat vähentää maksamiesi lisenssien määrää, tee muutos https://shop.inmicsnebula.fi hallinnan kautta tai ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Lisenssin poiston jälkeen käyttäjän tietoja (kuten sähköpostiviestit) säilytetään 30 päivän ajan.