– Käyttäjän lisenssin poistaminen.

1. Hallinta-näkymässä käyttäjän lisenssin poistaminen onnistuu ”Users” -painikkeen kautta.

remove-license-01

2. Sivusto siirtyy ”Active users” -kohtaan. Valitaan käyttäjä jonka lisenssi halutaan poistaa.

remove-license-02

3. ”Product licenses” ilmoittaa nykyisen lisenssin. Lisenssin poisto onnistuu ”Edit” -painikketta painamalla.

remove-user-03

4. Käytettävissä olevat lisenssit näkyvät listauksessa. ”Office 365 Business Essentials” -lisenssi on käytössä oleva. ”Office 365 Business Premium” -lisenssi on käyttämättä.

remove-license-04

5. Poistetaan ”Office 365 Business Essentials” -valinta ja valitaan ”Save”.

remove-license-05

6. Lisenssi on poistettu. Valitaan ”Save”.

remove-license-06

7. Listauksessa käyttäjä näkyy Unlicencedinä

remove-license-07