Monet sähköpostiohjelmat osaavat automaattisesti hakea sähköpostimääritykset meidän palvelimelta, jos verkkotunnukseltanne löytyy autoconfig- ja/tai autodiscover-tietueet. Yleensä nämä löytyvät oletuksena, jos käytössänne on INweb-hotelli ja verkkotunnus käyttää meidän nimipalvelimia (ns.nebula.fi ja ns2.nebula.fi.)

Jos nämä tietueet puuttuvat, niin verkkotunnus ei löydä määrityksiä automaattisesti. Voitte korjata tilanteen lisäämällä tietueet verkkotunnuksellenne.

Kirjaudu palveluhallintaan pääkäyttäjätunnuksilla

Valitkaa ”IP-osoitteet ja nimipalvelu

Valitkaa verkkotunnuksenne kohdalta ”DNS-hallinta

Lisätkää DNS-hallintaan oheiset tietueet:
Nimi:               Tyyppi:               Osoite:
autoconfig        CNAME (Alias)    autoconfig.sigmatic.fi
autodiscover    CNAME (Alias)    autodiscover.sigmatic.fi

Tallenna ja muutokset astuvat voimaan parin tunnin kuluessa.

Jos sähköpostiohjelma ei löydä asetuksia automaattisesti, niin nämä tulee syöttää manuaalisesti tämän ohjeen mukaisesti: https://tuki.inmicsnebula.fi/sahkopostipalvelun-kirjautumistiedot/