Webhotel Pro -asiakkaat, jotka ovat hankkineet Roskapostisuodatus-lisäpalvelun, voivat hallita roskapostisuodatuksen asetuksia web-käyttöliittymän avulla osoitteessa: https://ssl.nebula.fi/spam-filter/

Kirjoita ensin sähköpostipalvelusi pääverkkotunnus alla näkyvään kenttään.

Täydennä tämän jälkeen samaan kenttään sähköpostiosoite jonka suodatusasetuksia haluat muokata, ja valitse yllä olevasta tiputusvalikosta haluamasi asetus.

“Hyvin herkkä” -asetuksella suodatustaso on kaikkein tiukin. Palvelu merkitsee viestejä roskapostiksi tällöin erittäin matalalla kynnyksellä ja tämä voi aiheuttaa “false positiveja” eli roskapostiin voi päätyä viestejä, joita ihminen ei luokittelisi roskapostiksi. Suosittelemme valitsemaan alkuun “Normaaliasetus” -suodatustason.

Paina seuraavaksi “Aloita” ja pääset näkymään missä pyydetään postilaatikon salasanaa. Voit myös aktivoida samalla harmaalistaus-ominaisuuden. Salasanan syöttämisen jälkeen paina “Jatka”.

Saat lopuksi vahvistuksen suodatusasetusten onnistuneesta muutoksesta.