Sähköpostipalveluun on mahdollista lisätä postituslistoja. Postituslista on sähköpostiosoite, johon lähetetyt viestit ohjataan useammalle vastaanottajalle. Esimerkiksi info@yritys.fi vastaanotettavat sähköpostit voidaan suoraan ohjata vaikka useamman yrityksen työntekijän henkilökohtaiseen sähköpostilaatikkoon.

postinhallinta_01
  • Aloita kirjautumalla postinhallintaan osoitteessa: https://mailadmin.nebula.fi
  • Syötä kirjautumisikkunaan postinhallinnan kirjautumistiedot eli verkkotunnuksesi ilman www-etuliitettä (esimerkiksi yritys.fi) sekä salasana.
  • Kirjautumistiedot ovat toimitettu sinulle palvelun tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tarvitse uuden salasanan, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä.
postinhallinta_07
  • Klikkaa postinhallinnan alalaidasta linkkiä Lisää uusi postituslista.
postinhallinta_08
  • Syötä postituslistalle nimi sekä listaa laatikkoon sähköpostiosoitteet, joihin postituslistalle lähetetyt sähköpostit ohjataan. Postituslistan nimi on eri asia kun postituslistan sähköpostiosoite. Klikkaa lopuksi Tallenna.
postinhallinta_02
  • Siirry seuraavaksi luomaan postituslistalle oma sähköpostiosoite. Klikkaa postinhallinnan etusivulta Lisää uusi sähköpostiosoite.
postinhallinta_09
  • Kirjoita ensimmäiseen kenttään postituslistan sähköpostiosoite ja aseta valinta niin, että sähköpostiosoitteeseen vastaanotettavat viestit ohjataan postituslistalle. Valitse alimmaiseen pudotusvalikkoon sen postituslistan nimi, johon haluat, että luomaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetyt postit ohjataan. Klikkaa lopuksi Tallenna.