1. Avaa Mac Mail ja paina Preferences/Asetukset.

2. Lisää uusi tili painamalla plussaa (+). Valitse tilin tyyppiksi: Other Mail Account/Muu tilityyppi.

3. Anna sähköpostitilin tiedot: nimi (tilin nimi), sähköpostiosoite ja salasana. Paina lopuksi Sign In/Kirjaudu sisään.

4. Mac Mail ei löydä palvelimen tietoja, joten syötä tarvittavat palvelintiedot:

Tilin tyyppi: IMAP

Saapuvan postin palvelin: mailserverX.nebula.fi (tarkista tilausvahvistuksesta)

Lähtevän postin palvelin: auth-smtp.nebula.fi

Paina Kirjaudu sisään.

5. Hyväksy ohjelmat, mitkä saavat käyttää tilin tietoja.

6. Mene lisätyn tilin palvelinasetuksiin. Asetukset löydät välilehdeltä Palvelinasetukset. Avaa Tili-pudotusvalikko, mistä valitse “Muokkaa SMTP-palvelimia“.

7. Lisää uusi SMTP-palvelin painamalla plus-näppäintä (+). Ja täytä vaadittavat lähtevän postin palvelimen tiedot.

Käyttäjätunnus: (Löydät tilausvahvistuksesta, yleensä muotoa domaintld)

Salasana: (Löydät tilausvahvistuksesta tai pääkäyttäjältä)

Palvelin: auth-smtp.nebula.fi

Portti: 465 ja käytä TLS/SSL

Autentikointi: Salasana

Lopuksi paina OK.