1. Poistetun käyttäjän palautus aloitetaan painamalla Käyttäjät-painiketta.

2. Sivusto siirtyy Aktiiviset käyttäjät -kohtaan. Valitaan sivu valikosta Poistetut käyttäjät.

3.Poistetut käyttäjät alta paljastuu poistetut käyttäjät. Valitaan poistettu käyttäjä, joka halutaan palauttaa.

4. Käyttäjän palautus aloitetaan painamalla Palauta-painiketta.

5. Kun Palauta -painiketta on painettu, pääsemme salasanan määritykseen. Suositeltavaa on käyttää automaattista salasanan luontia valitsemalla Luo salasana automaattisesti.

6. Salasanan voi myös määrittää itse valitsemalla Anna minun määrittää salasana itse. Vaihtoehtona on määrittää myös käyttäjän pakotettu salasanan vaihto ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitsemalla Pakota käyttäjä vaihtamaan salasana ensikirjautumisen yhteydessä. Kun valinnat on tehty, valitaan Palauta.

7. Palauta -painikkeen painamisen jälkeen voidaan salasana lähettää eteenpäin sähköpostilla valitsemalla Lähetä salasana sähköpostitse ja määrittämällä osoitteen jonne salasana halutaan lähettää. Kun valinta on tehty, painetaan Lähetä ja sulje.

8. Mikäli salasanaa ei haluta lähettää, poistetaan valinta Lähetä salasana ja valitaan Sulje.

9. Käyttäjä on palautettu, joten sivusto näyttää listauksen.