Tässä kohdat mihin paneudumme tässä ohjeessa:

– Käyttäjän palauttamiseen.

1. Poistetun käyttäjän palautus aloitetaan painamalla ”Users” -painiketta.

restore-user-01

2. Sivusto siirtyy ”Active users” -kohtaan. Valitaan sivu valikosta ”Deleted users”.

restore-user-02

3. ”Deleted users” alta lpaljastuu poistetut käyttäjät. Valitaan poistettu käyttäjä, joka halutaan palauttaa.

restore-user-03

4. Käyttäjän palautus aloitetaan painamalla ”Restore” -painiketta.

restore-user-04

5. Kun ”Restore” -painiketta on painettu, pääsemme salasanan määritykseen. Suositeltavaa on käyttää automaattista salasanan luontia valitsemalla ”Auto-generate password”.

remove-user-05

6. Salasanan voi myös määrittää itse valitsemalla ”Let me create the password”. Optiona on määrittää myös käyttäjän pakotettu salasanan vaihto ensimmäisellä kirjautumiskerralla valitsemalla ”Make this user change their password when they first sign in”. Kun valinnat on tehty, valitaan ”Restore”.

restore-user-06

7. ”Restore” -painikkeen painamisen jälkeen voidaan salasana lähettää eteenpäin sähköpostilla valitsemalla ”Send password in email” ja määrittämällä osoitteen jonne salasana halutaan lähettää. Kun valinta on tehty, painetaan ”Send email and close”.

restore-user-07

8. Mikäli salasanaa ei haluta lähettää, poistetaan valinta ”Send password in email” ja valitaan ”Close”.

restore-user-08

9. Käyttäjä on palautettu, joten sivusto näyttää listauksen.

restore-user-09