Siirry salasanaportaaliin osoitteessa: https://ssl.nebula.fi/password

Syötä Webhotellipalvelun sivutilan tunnukset alla olevassa kuvassa esitettyihin kenttiin ja klikkaa kentän perässä olevaa Aloita -painiketta (tunnukset saat tilausvahvistukselta).

Tämän jälkeen ruudulle avautuu alla olevan kuvan mukainen sivun, johon tulee syöttää nykyinen salasana, sekä uusi salasana kahteen kertaan. Salasanatietojen syöttämisen jälkeen, klikkaa Vaihda. Uuden salasanan astumisessa voimaan voi kestää 15 minuuttia.

Syöttäessäsi uutta salasanaa, noudata kuvassa oikealla näkyviä salasanavaatimuksia (muuten salasanan vaihtaminen ei onnistu).