KIRJAUTUMINEN MICROSOFT 365-HALLINTAPANEELIIN

Pääsette kirjautumaan Microsoft 365-hallintaan erillisellä pääkäyttäjätunnuksella, joka on toimitettu tilausvahvistuksessa. Pääkäyttäjätunnus on yleensä muotoa admin@domain.onmicrosoft.com.

Hallintaportaalin osoite on: https://admin.microsoft.com/

Hallintaportaalin kautta voitte hallita yrityksenne Office 365 -palvelua, esim. resetoida käyttäjien salasanoja, lisätä uusia käyttäjiä tai muuttaa lisenssien määritystä.

Syötä kirjautumisikkunaan tilausvahvistuksessa toimitetut tiedot:

• Pääkäyttäjätunnus (admin)
  • Salasana

Olet nyt kirjautunut Office 365-hallintapaneeliin.

KIRJAUTUMINEN SÄHKÖPOSTIN SELAINKÄYTTÖLIITTYMÄÄN (OWA)

Aloita kirjautumalla Office 365- portaaliin käyttäjätunnnuksellasi (esim. etunimi.sukunimi@domain.com). Portaalin osoite on: https://portal.office.com

Voitte vaihtoehtoisesti käyttää myös suoraa linkkiä Outlook- selainkäyttöliittymään (OWA): https://outlook.office365.com/

Klikkaa avautuvasta valikosta kuvaketta ”Outlook”.

Valitse seuraavaksi selainkäyttöliittymässä käytettävä kieli sekä aikavyöhyke ja klikkaa tämän jälkeen ”Tallenna”(Nämä asetukset pyydetään täyttämään vain ensimmäisellä kirjautumiskerralla.)

Olet nyt kirjautunut sähköpostin selainkäyttöliittymään.

SÄHKÖPOSTIN SELAINKÄYTTÖLIITTYMÄN YLEISNÄKYMÄT

Ruudun vasemmassa reunassa on listattuna sähköpostilaatikkosi kansiot. Kun avaat kansion, sen sisältämät sähköpostiviestit luetellaan allekkain kansiolistauksen oikealla puolelle. Kun taas klikkaan listauksesta sähköpostiviestiä, sen sisältö aukeaa sähköpostiviestien listauksen oikealle puolelle.

Ruudun vasemmasta yläkulmasta klikkaamalla saat avattua palvelun päävalikon.Voit vaihtaa näkymää klikkaamalla haluttua kuvaketta.

Pääset määrittämään sähköpostilaatikkosi asetuksia klikkaamalla ruudun oikeasta yläkulmasta ratas-ikonia. Ikonin klikkaaminen avaa pudotusvalikon, josta pääset säätämään haluttuja asetuksia klikkaamalla haluttua otsikkoa.

Ruudun oikeassa yläkulmassa näkyvästä “?”-ikonista avautuu pääsy palvelun lisätietoihin, josta löytyy myös laajempi ”Ohje”-osio. Klikkaamalla ”Ohje” sinulle avautuu uusi ikkuna, jossa voit hakea palveluun liittyviä ohjeita Microsoftin tietämyskannasta. (Mikäli ikkuna ei aukea, syy saattaa olla se, että ponnahdusikkunan ovat estetty selaimessasi. Salli tällöin ponnahdusikkunat tilapäisesti tai hallintapaneelin osalta verkkoselaimesi asetuksista.)