Tässä kohdat mihin paneudumme tässä ohjeessa:

– Käyttäjän poistaminen ympäristöstä

1. Hallinta-näkymässä käyttäjän poistaminen onnistuu ”Users” kohdasta ”Delete a user” -painikkeen kautta.

delete-user-01

2. Sivusto listaa käyttäjät jotka voidaan poistaa.

delete-user-02

3. ”Users” -kohdasta tulee valita käyttäjä joka halutaan poistaa. Valinta tukee myös useampaa käyttäjää kerrallaan. ”Admin”-tunnukseen ei tule koskea. Kun käyttäjä on valittu, painetaan ”Select” -painiketta.

delete-user-03

4. Kun ”Select” -painiketta on painettu, näemme vaihtoehdot ”Block the user from signing in” / ”Reset the user’s password” /”Remove product licenses” tai suoraan ”Delete” -painiketta painamalla saadaan käyttäjä poistettua.

delete-user-04

5. ”Block the user from signing in” -valinnalla voidaan estää käyttäjää kirjautumasta, mutta kaikki muu säilytetään ennallaan.

delete-user-05

6. ”Save” -painikkeen painamisen jälkeen, käyttäjän tili lakkaa toimimasta, mutta kaikki materiaali jää olemaan.

delete-user-06

7. ”Delete” -painikkeen jälkeen käyttäjä kaikkine ominaisuuksineen poistuu.

delete-user-07