Käyttäjän poistaminen:

1. Kirjaudu pääkäyttäjätunnuksella hallintaportaaliin osoitteessa https://portal.office.com. Pääkäyttäjätunnus on yleensä muotoa admin@domain.onmicrosoft.com. Siirry hallintaosioon valitsemalla valikosta Hallinta.

2. Valitse Käyttäjät > Aktiiviset käyttäjät

2. Sivusto listaa kaikki käyttäjät. Valitse poistettava käyttäjä ja klikkaa Poista käyttäjä (roskakorin kuva) käyttäjän nimen alapuolella.

3.  Saat ilmoituksen, että käyttäjä on poistettu. Voit palauttaa poistetut käyttäjät ja heidän tietonsa 30 päivän ajan.