Verkkotunnuksen yhdistäminen:

1. Paina vasemmasta yläkulmasta “Sivustoeditori”
2. Paina avautuvan valikon ala-laidasta ”Sivuston asetukset”

2. Paina ”Verkkotunnus – Hallinnoi verkkosivuusi yhdistettyjä verkkotunnuksia”

3. Paina ”Yhdistä verkkotunnus” tai +  painiketta.

Verkkotunnuksen yhdistäminen

4. HUOM! Mikäli verkkotunnuksesi nimipalvelut ovat muualla kuin Telia Inmics-Nebulalla, pyydä verkkotunnuksen ylläpitäjää ohjaamaan verkkotunnuksen juuri, sekä www- alku osoitteeseen: 188.117.35.38.

Mikäli verkkotunnuksesi nimipalvelut hoidetaan Telia Inmics-Nebulalla, ole hyvä ja tee seuraavat toimenpiteet.

• Kirjaudu INweb-palveluhallintaan (https://inweb.inmicsnebula.fi/ )
  • Valitse vasemmasta laidasta IP-osoitteet ja nimipalvelu
  • Valitse Ylläpidetyt verkkotunnukset
  • Valitse verkkotunnus, jonka haluat asettaa osoittamaan Telia kotisivuun
  • Klikkaa DNS-hallinta
  • Syötä kuvan mukaiset tiedot sarakkeisiin
  • Paina lopuksi “Tallenna” sivun ala-laidasta

5.
1. Lisää yhdistettävä verkkotunnus kenttään “Verkkotunnus yhdistettäväksi”

2. Paina ”Testaa yhdistämistä” / ”Test mapping” -painiketta tarkastaaksesi, että ohjaukset ovat kunnossa. DNS muutoksien päivittyminen voi viedä jopa 24 tuntia.

3. Testin onnistuessa paina seuraavaksi ”Yhdistä verkkotunnus”, jonka jälkeen verkkotunnus on liitetty sivustoon.