Telia Kotisivuilla on mahdollista muuttaa sivuston ulkoasua, tyyliä ja asettelua ketterästi. Tässä ohjeessa näytetään kohdat missä muokkaus tapahtuu.

Aloitetaan kirjautumalla sisään Telia Kotisivuille osoitteessa https://kotisivut.nebula.fi/

1. Sivuston tyylin muokkaus

Telia Kotisivuilla sivuston tyylillä tarkoitetaan väri teemaa ja tekstien fonttia.

1. Paina oikeasta yläkulmasta ‘Design’ väripaletti ikonia.

2. Valitse “Vaihda tyyliä”

Väri tai fontti valikko löytyy “Muokkaa” painikkeen takaa. Voit valita suoraan valmisvaihtoehdon tai muokata itse haluamaksesi painamalla ‘Muokkaa’ painiketta.

Kun olet tyytyväinen valintaan niin paina ‘Valmis’.

Värityylin muokkaus kuva
Fontin muokkaus kuva

3. Voit valita valmiita väri ja fontti yhdistelmiä kohdasta ‘Mallit’ painikkeesta. Tämän jälkeen yläosioon avautuu lista erilaisista valmisvaihtoehdoista. Painamalla haluamaasi tyyliä näet heti mihin kohtiin ne sivullasi vaikuttavat ja miltä sivustosi näyttää.

Kun olet valinnut haluamasi tyylin, paina ‘Valmis’ painiketta oikeassa yläkulmassa. Mikäli et halua tallentaa muutoksia, niin paina vasemassa yläkulmassa olevaa nuolta poistuaksesi ‘Design’ valikosta.

2. Osioiden tyylin muokkaus

Voit muutta jokaisen osion tyyliä haluamaksesi suoraan osion omissa asetuksissa.

Paina haluamaasi osiota avataksesi asetukset ja valitse valikoimasta haluamasi tyyli.

Jos valitset ‘Kuva’, voit ladata uuden kuvan tai käyttää jo aiemmin ladattuja kuvia.

Halutessa voit lisätä Animaation osioon. Huomaa että animaation näkee vain jos esikatselet sivuja tai julkaiset.