Tärkeät painikkeet on merkitty alempana olevaan kuvaan numeroilla.

1.Sivustoeditori – Siirry työstämään esimerkiksi blogia tai kauppaa.

2. Lisää sisältöä – Lisää sisältöä sivustoille.

3. Julkaise – Julkaise verkkosivusto näkyväksi verkkoon.

Osion lisääminen sivulle.

Lisätäksesi osion sivustoille:

1. Paina Lisää sisältöä painiketta.

Lisää osio painike

2. Valitse “Lisää Osio”.

Lisää osio

3. Valitse kohta johon haluat osion lisätä.

4. Valitse osio jonka haluat lisätä

Valitse osio

Osioiden siirtäminen

Osioiden siirtäminen tapahtuu siirtämispainiketta raahaamalla. Siirtyvä sisältö on havaittavissa sinisen palkin sisällä.

Osion siirtäminen

Osioiden ulkoasun muokkaaminen

Osion ulkoasua voi muokata vasemmassa reunassa olevan painikkeen avulla.

Osioiden ulkoasun muokkaaminen

Sivuston julkaisu

Kun sivusto on julkaistu, tulee se näkyviin verkkoon asetetulla www. -osoitteella. Jos sivustoa muutetaan, tulee sivu myös julkaista uudestaan, jotta muutokset näkyvät myös verkossa.

Blogikirjoitukset julkaistaan automaattisesti, jolloin ei tarvitse painaa erikseen julkaisupainiketta.