Tämän ohjeen avulla saat linkitettyä Microsoft Bookings – ajanvarauskalenterin sivustollesi.

Vaihtoehto 1: Painike sivustovalikkoon.

Vaihtoehto 2: Painike haluamaasi kohtaan sivustoa.

Painike sivustovalikkoon

1. Luo uusi sivu nimellä ”Ajanvaraus”

2. Muokkaa Ajanvaraus-sivun komentosarjoja

3. Lisää BODY-KOMENTOSARJAT – osioon allaoleva koodi, kirjoita kohdan “url =” jälkeen olevan linkin tilalle oma Microsoft Bookings linkki ja tallenna muutos:

<!DOCTYPE html>

<html>

<head>

<style>

p {text-align: center;}

</style>

<title>HTML Meta Tag</title>

<meta http-equiv = “refresh” content = “0; url = https://outlook.office365.com/owa/calendar/OMALINKKISI/bookings/” />

</head>

<body>

<p>Siirrytään ajanvaraukseen</p>

</body>

</html>

4. Tämän jälkeen julkaise sivu. Sivustovalikossa näkyvä Ajanvaraus-painike ohjaa nyt suoraan Microsoft Bookings sivustolle.

Painike haluamaasi kohtaan sivustoa.

1. Valitse Lisää sisältöä, jonka jälkeen valitse Lisää vempain.

2. Vempain valikosta valitse Painike.

3. Raahaa painike haluamaasi kohtaan. Klikkaa painiketta, jolloin pääset muokkaamaan painikkeelle haluamasi tekstin, sekä lisäämään linkityksen Bookingsiin ja paina Tallenna.

4. Tämän jälkeen julkaise sivu, jonka jälkeen painamalla ”Ajanvaraus” painiketta päätyy käyttäjä Bookings sivulle.