Käyttäjä voi uusia sähköpostilaatikkonsa salasanan kirjautumalla palveluhallintaan osoitteessa https://inweb.inmicsnebula.fi/ omalla sähköpostitunnuksellaan.

Syötä uusi salasana kahdesti, ja paina lopuksi “Tallenna“.

Mikäli sinulla ei ole sähköpostilaatikkosi nykyinen salasana tiedossa, olethan yhteydessä palvelunne pääkäyttäjätunnuksen haltijaan. Pääkäyttäjä voi vaihtaa tilin salasanan ohjeen avulla. Asiakaspalvelu ottaa toimenpidemaksun käyttäjän salasanan resetoinnista.