Kaupan perustaminen

Paina Kauppa -kuvaketta

Store icon

Kauppa

Ensimmäisellä kerralla näet Verkkokaupan määrittäminen -ikkunan, joka ohjaa sinut kaupan perustamisvaiheen läpi.

Store setup

Verkkokaupan määrittäminen

Kaupan yksityiskohdat

Valitse Kaupan yksityiskohdat. Tästä pääset sivulle, johon voit täyttää kaupan tiedot. Lisättyäsi tarvittavat tiedot paina Tallenna, minkä jälkeen palaudut Verkkokaupan määrittämisen näkymään.

Store settings

Kaupan asetukset

Maksutavat

Maksuja vastaanottaaksesi tulee sinulla olla määritettynä maksutapa.

Klikkaa Maksu -kohtaa. Tällä sivulla näet listauksen kolmansien osapuolien maksutavoista, joita voit asettaa kauppasi käyttöön. Valitse yrityksellesi sopivin vaihtoehto ja seuraa annettuja ohjeita.

Kun maksutapa on määritetty onnistuneesti, ohjaudut takaisin Verkkokaupan määrittäminen -näkymään.

Lisää toimitustapa

Ennen kuin voit lähettää tuotteita asiakkaille, tulee sinulla olla määriteltynä yksi tai useampi toimitustapa.

Paina Lisää toimitusvaihtoehto, minkä jälkeen klikkaa Lisää toimituskulu -painiketta.

Add a shipping rate

Lisää toimitustapa

Toimitusasetukset selitettynä

Toimitusmaksun nimi – Nimi, jonka syötät tähän, näkyy asiakkaille, kun asiakas on verkkokaupan kassa -näkymässä.
Maa – Maa, johon lähetystapa on määrittänyt toimittamaan tuotteet.
Kuriiri – Kuriirin nimi, jota käytetään tuotteiden toimitukseen.
Arvioitu toimitusaika – Tuotteiden saapumisaika asiakkaalle.
Toimitusmaksu – Toimituksen hinta asiakkaalle. Mikäli kuljetus on maksuton, aseta hinnaksi 0.
Käytä painon perusteella määrättyä arvoa – Tämän vaihtoehdon käyttöönotto mahdollistaa lähetyskulut painon perusteella tuotteilta, joille on määritelty paino.

Lisää ensimmäinen tuotteesi

Viimeinen asia ennen kaupan julkaisumahdollisuutta on yhden tai useamman tuotteen lisääminen. Klikkaa Tuotteet -kohtaa Verkkokaupan määrittäminen -näkymässä. Tuotteen lisättyäsi paina Tallenna painiketta, jolloin palaat Verkkokaupan määrittäminen -näkymään.

Add product

Lisää tuote

Kaupan julkaiseminen

Nyt kun tarvittavat tuotteet on lisätty ja asetukset on määritetty, voit julkaista kaupan. Kauppa ei mene julkiseksi automaattisesti, vaan se tulee julkaista erikseen. Klikkaa Julkaise verkkokauppa -painiketta Verkkokaupan määrittäminen -näkymässä. Tämän jälkeen kauppa on julkinen ja asiakkaat pääsevät käyttämään kauppaa.

Publishing your store

Kaupan julkaiseminen

Kaupan asettaminen piilotetuksi

Voit halutessasi asettaa kaupan Ei julkaistu -tilaan. Paina Kauppa painiketta ja valitse Asetukset. Perusasetukset -sivulta löydät Kaupan näkyvyys -osion, jonka alla olevasta pudotusvalikosta löydät ”Ei julkaistu” sekä ”Julkaistu” -vaihtoehdot.