Webhotellin yhteydessä voit käyttää sähköpostien lähettämiseen ja vastaanottamiseen webmailia osoitteessa
https://webmail.inmicsnebula.fi/ .Webmailiin tulisi kirjautua omalla sähköpostiosoitteella.

Allekirjoituksen saat määritettyä kirjautumisen jälkeen asetusten kautta. Valitse oikeasta yläkulmasta “Settings / Asetukset”.

Tämän jälkeen valitse “Identities / Identiteetit” ja valitse käyttämäsi osoite.

Tämä avaa kohdan “Signature / Allekirjoitus”. Tähän voit lisätä haluamasi allekirjoituksen.

Jos haluat lisätä muotoilua tai valokuvia allekirjoitukseen niin valitse “HTML-signature”. Muista tallentaa muutokset!

Voit lisätä allekirjoituksen myös sähköpostin alkuun vastattaessa. Tämä onnistuu kohdasta “Preferences / Asetukset” -> “Composing Messages / Viestien kirjoittaminen”.

Täällä huomaat kohdan “Main Options / Pääasetukset” ->”When replying / Vastataessa”. Valitse tähän “Above the quote / Alkuperäisen yläpuolelle”.

Varmista myös, että allekirjoitus on aktivoituna: “Signature Options / Allekirjoituksen asetukset” -> “Always / Aina”

Muista tallentaa asetukset!