Mikäli INweb-hotellissa olevan sivustonne SSL-salaus ei toimi, ja sivusto ei näy ”The page isn’t redirecting properly” kaltaisen viestin kera, viittaa tämä todennäköisesti siihen, että sivuston SSL-pakotuksen asetuksia tulee säätää.

Ongelman saa useimmiten korjattua helpoiten esim. seuraavalla .htaccess -tiedoston muutoksella:

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https

Tai jos tämä ei vielä toimi, laajenna seuraavasti:

SetEnvIfNoCase X-FORWARDED-PROTO "^https$" HTTPS
<IfModule mod_headers.c>
Header always set Content-Security-Policy "upgrade-insecure-requests;"
</IfModule>
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https
RewriteRule .* https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]

Missä X-Forwarded-Proto sisältävä rivi on oleellisin muutos.

Jos sivusto on tehty WordPressillä, niin ohjauksen pystyy tekemään myös oheiselle lisäyksellä wp-config.php -tiedostoon, jonnekin kyseisen ohjerivin yläpuolelle:

$_SERVER['HTTPS'] = 'on';
/* Siinä kaikki, älä jatka pidemmälle! */