Sopimuksien yhteyshenkilöiden rooleista vastaa hallinnollinen yhteyshenkilö.

Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot

Sopimuksen yhteyshenkilöt -lomakkeen ylälaidassa on ensin valittavissa kaikki samaan y-tunnukseen liitetyt sopimukset. Valitse pudotusvalikosta sopimus, jonka yhteyshenkilölistaa haluat päivittää. Pudotusvalikossa näkyy sopimuksen nimi ja sen perässä suluissa sopimusnumero.

Sopimuksen valinnan jälkeen voit lisätä yhteyshenkilöitä syöttämällä niitä sivulla näkyvään valkoiseen kenttään ja painamalla kentän perässä näkyvää vihreää plus-painiketta. Käyttäjän lisäämisen jälkeen voit antaa käyttäjälle yhden tai useamman roolin. Lue lisää rooleista ja oikeuksista täällä.

Huomioithan, että mikäli poistat käyttäjältä kaikki roolit, käyttäjä poistuu sopimuksen yhteyshenkilölistauksesta.

Muut käyttäjäluokat

Mikäli saat jonkun sopimuksen kohdalla alla olevan esimerkin mukaisen ilmoituksen, ei kyseisen sopimuksen roolien hallintaa ole aktivoitu. Olethan yhteydessä asiakkuuden hallinnolliseen yhteyshenkilöön. Asiakkuuden omistaja on vastuussa oikeuksien hallinnasta.