Sopimusten yhteyshenkilöiden rooleista vastaa hallinnollinen yhteyshenkilö.

Kirjaudu MyNebula-portaaliin osoitteessa https://my.nebula.fi

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot

Mikäli olet hallinnollinen yhteyshenkilö useammalla sopimuksella, voit valita hallittavan sopimuksen vasemman laidan valikon yläpuolella olevasta Sopimukset-alasvetovalikosta.

Sopimuksen valinnan jälkeen siirry Sopimuksen tiedot -otsikon alta Käyttäjien roolit -sivulle. Voit lisätä yhteyshenkilöitä syöttämällä heidän sähköpostiosoitteensa sivulla näkyvään valkoiseen kenttään ja painamalla kentän perässä näkyvää violettia plus-painiketta.

Käyttäjän lisäämisen jälkeen voit antaa käyttäjälle yhden tai useamman roolin seuraavista:

• Hallinnollinen
  • Tekninen
  • Laskutus
  • Käyttäjä
  • Kuukausilaskutettava
  • Kertalaskutettava
  • Tietosuoja

Lue lisää rooleista ja oikeuksista tästä linkistä.

HUOM! Mikäli poistat käyttäjältä kaikki roolit, käyttäjä poistuu sopimuksen yhteyshenkilölistauksesta.

Mikäli saat alla olevan esimerkin mukaisen ilmoituksen, ei kyseisen sopimuksen roolien hallintaa ole aktivoitu. Olethan yhteydessä asiakkuuden hallinnolliseen yhteyshenkilöön. Asiakkuuden omistaja on vastuussa oikeuksien hallinnasta.