Saat tulostettua PDF-laskukopion seuraavasti:

1. Valitse sopimus, jonka laskuja haluat käsitellä.
  2. Valitse vasemmasta sivuvalikosta Laskut
  3. Valitsemalla Näytä kaikki laskut sinulle avautuu kaikki laskut, joiden sopimuksella olet riittävällä tasolla
  4. Klikkaamalla laskua pääset lataamaan liittyvän laskukopion.

Huom!

• Jos et löydä laskua listauksesta, niin todennäköisesti lasku on toisella sopimuksella.
  • Jos olet yhteyshenkilönä useammalla sopimuksella, voit vaihtaa sopimusta sivun ylälaidan alasvetovalikosta.
  • Sopimukseen sisältyviä laskuja voi tarkastella vain sopimuksen hallinnollinen tai laskutuksellinen yhteyshenkilö.