MyNebula on Telia Inmics-Nebula Oy:n sopimuksen portaali, mihin jokaisen käyttäjän tulee itse rekisteröityä jotta saa tunnukset palveluun. MyNebula tunnuksia ei siis luoda asiakaspalvelussa tai toimiteta tilauksen yhteydessä. Mikäli olet jo INCloud 9 -palvelumme asiakas, palveluun luomasi hallintatunnus toimii myös MyNebula -portaalin tunnuksena.

Valitse “Rekisteröidy käyttäjäksi
  • Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite tulee toimimaan käyttäjätunnuksena.
Täytä kentät, hyväksy käyttöehdot ja paina Jatka.
  • Tunnuksen luominen vahvistetaan sähköpostiosoitteeseen saapuvan sähköpostiviestin avulla, minkä perusteella tiedämme että sopimuksen hallinnollinen yhteyshenkilö on luonut käyttäjätunnuksen.

Huom! Käyttämäsi sähköpostiosoite antaa MyNebulassa näkymän niille sopimuksille, millä sähköpostiosoite on merkattuna hallinnolliseksi yhteyshenkilöksi.

Mikäli sähköpostiosoitteen kautta on oltu jo joskus menneisyydessä yhteydessä Telia Inmics-Nebulan asiakaspalveluun, voi sille olla jo valmiiksi asetettu tarvittavat käyttöoikeudet asiakkuuden hallintaan. Mikäli et tiedä mikä sähköpostiosoite on sopimuksella merkattu hallinnolliseksi tai kirjautumisen jälkeen MyNebulassa ei ole valittavissa sopimuksia, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme jotta voimme tarvittaessa päivittää sopimuksen tiedot ajan tasalle. Asiakaspalvelu ei pysty luomaan käyttäjiä MyNebulaan.

MyNebula ominaisuuksien ansiosta asiointia voidaan kehittää helpommaksi ja turvallisemmaksi. Pitämällä sopimuksen yhteyshenkilöt ja yhteyshenkilöiden roolit ajan tasalla, voi yrityksen edustajat tehdä vain roolinsa mukaisia työpyyntöjä asiakaspalvelumme kautta. Lisäksi asiakastiedotteemme voidaan jatkossa toimittaa yrityksen sisällä tehokkaammin oikeille yhteyshenkilöille.