• MyNebula tunnus tulee luoda itse osoitteesta https://my.nebula.fi/
  • Käyttäjätunnukseksi kannattaa valita se sähköpostiosoite, jonka kautta asioitte yleensä muutenkin telia Inmics-Nebulan kanssa
Valitse “Rekisteröidy käyttäjäksi
Täytä kentät, hyväksy käyttöehdot ja paina Jatka.
  • Tunnuksen luominen vahvistetaan sähköpostiosoitteeseen saapuvan sähköpostiviestin avulla, minkä perusteella tiedämme että juuri te olette luoneet sähköpostiosoitteeseen liittyvän käyttäjätunnuksen
  • Mikäli sähköpostiosoitteen kautta on oltu jo joskus menneisyydessä yhteydessä Telia Inmics-Nebulan asiakaspalveluun, voi sille olla jo valmiiksi asetettu tarvittavat käyttöoikeudet asiakkuuden hallintaan
  • Mikäli olet jo INCloud 9 -palvelumme asiakas, palveluun luomasi hallintatunnus toimii myös my.nebula.fi -portaalin tunnuksena

Näiden ominaisuuksien ansiosta asiointia voidaan kehittää helpommaksi ja turvallisemmaksi. Pitämällä sopimuksen yhteyshenkilöt ja yhteyshenkilöiden roolit ajan tasalla, voi yrityksen edustajat tehdä vain roolinsa mukaisia työpyyntöjä asiakaspalvelumme kautta. Lisäksi asiakastiedotteemme voidaan jatkossa toimittaa yrityksen sisällä tehokkaammin oikeille yhteyshenkilöille.