MyNebula on Telia Inmics-Nebula Oy:n itsepalveluportaali.

Jokaisen käyttäjän tulee luoda omat tunnuksensa rekisteröitymällä palveluun.

MyNebula-tunnuksia ei luoda asiakaspalvelussa tai toimiteta tilauksen yhteydessä.

Mikäli olet jo INCloud 9 -palvelumme asiakas, palveluun luomasi hallintatunnus toimii myös MyNebula-portaalin tunnuksena.

Joissain tapauksissa MyNebulan käyttö on rajoitettu, ennen kuin asiakkuuden yhteystiedot on tarkistettu. Mikäli saatte virheilmoituksen MyNebulaa käyttäessä, olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.


MyNebula-portaalista voi hallita tai seurata:

Aloita MyNebula-tunnuksien luominen menemällä portaalin etusivulle: https://my.nebula.fi/

Klikkaa kirjautumisruudun alla olevasta linkistä “Rekisteröidy käyttäjäksi”

Kirjoita nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Sähköpostiosoite tulee toimimaan käyttäjätunnuksena.

Huom! Käyttämäsi sähköpostiosoite antaa MyNebulassa pääsyn niille sopimuksille, joilla sähköpostiosoite on merkitty yhteyshenkilön osoitteeksi.

Tunnuksen luominen vahvistetaan sähköpostiosoitteeseen saapuvan sähköpostiviestin avulla. Näin varmistamme, että oikea yhteyshenkilö on luonut käyttäjätunnuksen.

Mikäli sähköpostiosoitteen kautta on oltu jo aiemmin yhteydessä Telia Inmics-Nebulan asiakaspalveluun, voi sille olla jo valmiiksi asetettu tarvittavat käyttöoikeudet asiakkuuden hallintaan. Mikäli et tiedä, mikä sähköpostiosoite on sopimuksella asetettu hallinnolliseksi tai kirjautumisen jälkeen MyNebulassa ei ole valittavissa sopimuksia, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Voimme tarvittaessa päivittää sopimuksen tiedot ajan tasalle. Asiakaspalvelu ei pysty luomaan käyttäjiä MyNebulaan.

MyNebula-portaalin ominaisuuksien ansiosta asiointia voidaan kehittää helpommaksi ja turvallisemmaksi. Pitämällä sopimuksen yhteyshenkilöt ja yhteyshenkilöiden roolit ajan tasalla, voivat yrityksen edustajat tehdä roolinsa mukaisia palvelupyyntöjä asiakaspalvelumme kautta. Lisäksi asiakastiedotteemme voidaan jatkossa toimittaa yrityksen sisällä tehokkaammin oikeille yhteyshenkilöille.

Avainsanat: