Verkkotunnuksen hallintaominaisuudet ovat käytettävissä hallinnollisella sekä teknisellä roolilla. Vain hallinnollinen yhteyshenkilö pystyy muokkaamaan sopimuksen rooleja.

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Palvelut > Verkkotunnukset.

Uusia verkkotunnuksia voit tilata milloin vain Tilaa verkkotunnus -painikkeen avulla. Tilaus ohjautuu uudelle verkkosivulle.

VERKKOTUNNUKSEN HALLINTA:

• Verkkotunnuksen automaattinen uusinta (päällä/pois)
  • Verkkotunnuksen nimipalvelimet
  • Verkkotunnukseen (.FI) liitetyt yhteystiedot (Omistaja, Ylläpitäjä, Laskutus ja Tekninen)
  • Verkkotunnuksen (.FI) välittäjänvaihtoavaimen lähetyspyyntö omistajalle
  • Verkkotunnuksen omistajatietojen päivitys

Verkkotunnusta ei voi MyNebulan kautta siirtää toiselle omistajalle. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Verkkotunnuksen automaattisen uusinnan poistaminen ei irtisano sille merkittyä palvelua.

Tietojen muutosten jälkeen paina Tallenna-painiketta ruudun oikeasta alanurkasta.