Ominaisuus on käytettävissä vain asiakkuuden hallinnollisella ja teknisellä yhteyshenkilöllä.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät täältä. Yhteyshenkilöiden hallinnan ohjeet tästä.

Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Palvelut > Verkkotunnukset.

Listaus näkyvistä verkkotunnuksista.

Verkkotunnuksen hallinnasta löydät artikkelin täältä.

DNS-hallinta:

• Verkkotunnuksen ohjaukset (DNS-tietueet), mikäli verkkotunnus käyttää nimipalvelimiamme.

HUOM! Mikäli verkkotunnus ei ole aiemmin käyttänyt Telia Inmics-Nebulan nimipalveluita tulee DNS asetukset ensiksi luoda valitsemalla ‘Alusta’.

Eri tietuetyypit ovat muokattavissa alakategorioiden alta seuraavasti:

• Oletus TTL: TTL arvo, jota käytetään, jos tietueelle ei ole määritelty omaa TTL-arvoa
  • Tietueet: A, AAAA, CNAME, TXT
  • Sähköpostipalvelimet: MX
  • Palvelut: SRV
  • Palvelinten Sormenjäljet (SSHFP): SSHFP

HUOM! Kun ohjaus halutaan tehdä juuridomainille (esim. domain.fi ilman www- tai muuta etuliitettä), tulee Nimi-kenttään laittaa @-merkki.

Muutosten jälkeen paina vielä oikeasta alanurkasta Tallenna.

Ohjausten päivittyminen verkkoon saattaa kestää jonkin aikaa riippuen Oletus TTL tai yksittäisen tietueen TTL arvosta. Usein tiedot päivittyvät noin tunnin (TTL 3600) kuluessa, mutta maailmanlaajuisesti päivittyminen voi viedä jopa vuorokauden.

Verkkotunnuksen liittäminen Microsoft 365

DNS-hallinnan kautta voit liittää verkkotunnuksen ostamaasi sähköpostiratkaisuun.

Työohjeet: https://tuki.inmicsnebula.fi/verkkotunnuksen-lisaaminen-office-365-palveluun/

Voit DNS-hallinnan kautta lisätä verkkotunnuksen M365 sähköpostiratkaisuun.