Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät täältä.

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Palvelut > Verkkotunnukset.

Listaus näyttää sopimukseltasi löytyvät verkkotunnukset.

Verkkotunnuskohtaisesti voit hallita valintojen takaa mm.

Verkkotunnuksen hallinta:

• Verkkotunnuksen automaattinen uusinta (päällä/pois)
  • Verkkotunnuksen nimipalvelimet
  • Verkkotunnukseen liitetyt yhteystiedot (Omistaja, Ylläpitäjä, Laskutus ja Tekninen)

Tietojen muutosten jälkeen paina lopuksi Tallenna ruudun oikeasta alanurkasta.

HUOM! Verkkotunnusta ei voi palvelun kautta siirtää toiselle omistajalle. Omistajan muutostilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

DNS-hallinta:

• Verkkotunnuksen ohjaukset (DNS-tietueet), mikäli verkkotunnus käyttää nimipalvelimiamme.

HUOM! Mikäli verkkotunnus ei ole aiemmin käyttänyt Telia Inmics-Nebulan nimipalveluita tulee DNS asetukset ensiksi luoda valitsemalla ‘Alusta’.

Eri tietuetyypit ovat muokattavissa alakategorioiden alta seuraavasti:

• Oletus TTL: TTL arvo, jota käytetään, jos tietueelle ei ole määritelty omaa TTL-arvoa
  • Tietueet: A, AAAA, CNAME, TXT
  • Sähköpostipalvelimet: MX
  • Palvelut: SRV
  • Palvelinten Sormenjäljet (SSHFP): SSHFP

HUOM! Kun ohjaus halutaan tehdä juuridomainille (esim. domain.fi ilman www- tai muuta etuliitettä), tulee Nimi-kenttään laittaa @-merkki.

Muutosten jälkeen paina vielä oikeasta alanurkasta Tallenna.

Ohjausten päivittyminen verkkoon saattaa kestää jonkin aikaa riippuen Oletus TTL tai yksittäisen tietueen TTL arvosta. Usein tiedot päivittyvät noin tunnin (TTL 3600) kuluessa, mutta maailmanlaajuisesti päivittyminen voi viedä jopa vuorokauden.