Saat tarvittaessa esille sopimustesi palvelulistauksen MyNebulasta seuraavasti:

Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli olet useamman sopimuksen hallinnollinen yhteyshenkilö, niin löydät ne Sopimukset -alasvetovalikosta.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät täältä.

Valitse sivuvalikosta Palvelut > Palvelulistaus

Sivustolle avautuu listaus sopimuksesi palveluista.

Jos olet yhteyshenkilönä useammalla sopimuksella, voit vaihtaa sopimusta sivun ylälaidan alasvetovalikosta.

Jos tarvitset palveluihin muutoksia, voit laittaa asiasta viestiä sivuvalikon yläpuolelta löytyvän “Uusi tukipyyntö” -painikkeen kautta.