Saat tarvittaessa esille sopimustesi palvelulistauksen MyNebulasta seuraavasti:

Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli listaus ei näy, niin ole yhteydessä asiakkuuden pääyhteyshenkilöön.

Mikäli sinulla ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyvät täältä.

Valitse sivuvalikosta Palvelut > Palvelulistaus

Alasvetovalikosta näet palvelun tarkentavat tiedot, kuten:

• Tilauksen tila
  • Palvelun aloituspäivämäärä
  • Laskutuksen tyyppi
  • Laskutuskausi
  • Kuukausittainen palvelumaksu
  • Seuraava laskutuspäivä

Jos olet yhteyshenkilönä useammalla sopimuksella, voit vaihtaa sopimusta sivun ylälaidan alasvetovalikosta.

Jos tarvitset palveluihin muutoksia, voit laittaa asiasta viestiä sivuvalikon yläpuolelta löytyvän “Uusi tukipyyntö” -painikkeen kautta.