Sopimuksen yhteyshenkilöiden rooleista vastaa hallinnollinen yhteyshenkilö. Sopimuksella voi olla useampi hallinnollinen yhteyshenkilö. Minun Telia Yritykselle -palvelun yhteyshenkilötieto ei välity automaattisesti MyNebula itsepalveluportaaliin. Asiakaspalvelumme auttaa sinua sopimuksen pääkäyttäjänä ottamaan MyNebulan käyttöön.

Mikäli olet hallinnollinen yhteyshenkilö useammalla sopimuksella, voit valita hallittavan sopimuksen vasemman laidan valikon yläpuolella olevasta Sopimukset -alasvetovalikosta.

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot ja Käyttäjien roolit.

Yhteyshenkilön lisääminen

1. Lisää uuden käyttäjän sähköposti Uusi käyttäjä sopimukselle kenttään
  2. Tämän jälkeen paina (+) painiketta
  3. Navigoi yhteyshenkilölistaukseen ja valitse henkilölle rooli
  4. Käyttäjällä voi olla yksi tai useampi rooli
  5. Lisätyn käyttäjän sähköpostiin lähtee hetken kuluttua ilmoitus sopimukselle lisäämisestä
  6. Uutta käyttäjää pyydetään luomaan uusi MyNebula itsehallintatunnus

Sopimuksen roolit ja käyttätarkoitus

RooliOikeudet palveluihinSuositeltu käyttötapaTiedotus
HallinnollinenTäydet valtuudet palveluun ja hallintaan. Hallitsee muiden yhteyshenkilöiden rooleja. Asiakkaan yhteyshenkilö, joiden halutaan voivan tilata, vaihtaa tai irtisanoa palveluita.Palveluita ja sopimusta koskettavat muutokset.
TekninenSuorittaa ja pyytää maksuttomia teknisiä pyyntöjä esimerkiksi käyttöönottoon, vikatilanteisiin ja asiakkaan tunnuksiin. Roolia voidaan täydentää kuukausi- tai kertalaskutusroolilla.Asiakkaan tekniset yhteyshenkilöt, joilla tarve saada palveluista teknisiä tietoja sekä päivittää näitä.Huoltotiedotteet sekä asiakasta koskettavat häiriötiedotteet.
LaskutusLaskutuksellinen yhteyshenkilö, jolla on oikeudet esimerkiksi vaihtaa laskutusosoittetta ja -tapaa ta reklamoida laskusta ja pyytää tietoja palveluiden laskutuksesta. Roolia voidaan täydentää kuukausi- tai kertalaskutusroolilla.Asiakkaan taloushallinnon edustaja, joka käsittelee laskuja. Ei irtisanomisoikeutta.Laskutusta koskettavat muutokset.
KäyttäjäSopimuksen palveluiden käyttäjä, joka saa pyytää häntä itseään koskettavia maksuttomia tietoja liittyen palvelu- tai vikailmoituksiin. Roolia voidaan täydentää kuukausi- tai kertalaskutusroolilla.Asiakkaan käyttäjät, joiden ei haluta tekevät yksin laskutettavia muutoksia tai saamaan tietoa koko sopimuksen palveluista. Tarvitsevat tukea vain palvelun käytössä.Käyttäjää koskettavat muutokset.
KuukausilaskutettavaOikeuttaa tilaamaan,
irtisanomaan tai vaihtamaan jatkuvia palveluita.
KertalaskutettavaAntaa henkilölle oikeudet tilata ja irtisanomaan kertaluontaisia tuotteita / palveluita. Oikeus kertaluontaiseen maksulliseen tuntityöhön.
TietosuojaRooli, joka voidaan antaa henkilölle, oikeuttaa vastaanottamaan
henkilötiedon käsittelyyn liittyviä tiedotteita muutoksista tai
häiriöistä.
Henkilötiedon käsittelyyn liittyvä
viestinnällinen rooli Asiakkaan ja
Toimittajan välillä.
Henkilötietojen käsittelyä
koskevat muutokset ja häiriöt.
Yleisimmät roolit ja käyttötarkoitukset

Mikäli poistat käyttäjältä kaikki roolit, käyttäjä poistuu sopimuksen yhteyshenkilölistauksesta.

Yhteyshenkilön poistaminen sopimukselta

1. Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot ja Käyttäjien roolit
  2. Navigoi haluamallesi käyttäjän kohtaan
  3. Paina punaisella olevaa roskakoria
  4. Vahvista käyttäjän poistaminen

Käyttäjän poistaminen ei automaattisesti poista hänelle merkittyä MyNebula tunnusta.