Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli teillä ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyy täältä. Sopimustietojen hallinta on käytettävissä vain asiakkuuden hallinnollisella yhteyshenkilöllä. Asiakkuuden omistaja vastaa, että yhteyshenkilöiden tiedot ovat aina ajantasalla.

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot.

Sopimuksen tiedot -lomakkeen ylälaidassa on ensin valittavissa kaikki samaan y-tunnukseen liitetyt sopimukset. Valitse pudotusvalikosta sopimus, jonka tietoja haluat päivittää. Pudotusvalikossa näkyy sopimuksen nimi ja sen perässä suluissa sopimusnumero.

Kun olet päivittänyt sopimuksen tiedot, klikkaa Tallenna.

Muut käyttäjäroolit

Mikäli saat jonkun sopimuksen kohdalla alla olevan esimerkin mukaisen ilmoituksen, ei sopimuksen yhteystietojen hallintaa ole vielä aktivoitu. Olethan asiakkuuden hallinnolliseen yhteyshenkilöön yhteydessä. Asiakas on vastuussa yhteyshenkilöiden roolien ajantasaisuudesta.