Kirjaudu MyNebula-palveluun osoitteessa: https://my.nebula.fi

Mikäli teillä ei ole tunnuksia, niin ne tulee luoda itse. Ohjeet toimenpiteeseen löytyy täältä.

Klikkaa ruudun vasemmasta laidasta kohtaa Sopimuksen tiedot.

Sopimuksen tiedot -lomakkeen ylälaidassa on ensin valittavissa kaikki samaan y-tunnukseen liitetyt sopimukset. Valitse pudotusvalikosta sopimus, jonka tietoja haluat päivittää. Pudotusvalikossa näkyy sopimuksen nimi ja sen perässä suluissa sopimusnumero.

MyNebula sopimustietojen hallinta

Kun olet päivittänyt sopimuksen tiedot, klikkaa Tallenna.

Mikäli saat jonkun sopimuksen kohdalla alla olevan esimerkin mukaisen ilmoituksen, ei sopimuksen yhteystietojen hallintaa ole vielä aktivoitu. Olethan asiakaspalveluumme yhteydessä.

MyNebula sopimustietojen hallinta