ARKKITEHTUURI

1. Automatisoi infrastruktuurin pystytys  Hyödynnä automaatiotyökaluja, kuten Ansible ja Heat, joilla voit automatisoida ympäristön pystytyksen.
  2. Hajauta kahdelle saatavuusalueelle  Cloud 9 huoltokatkot suoritetaan eri aikaa eri saatavuusalueilla. Tällöin varmistat, palvelusi toimivuuden myös huoltokatkojen aikana.
  3. Tallenna data ulkoisille levyille  Palvelimen käyttöjärjestelmälevyä ei voi kasvattaa, eikä suorituskykyä säätää. Suosittelemme käyttämään ulkoisia levyalueita, jotka tarjoavat paremman suorituskyvyn ja skaalautuvuuden. Lisäksi ne voi siirtää palvelimelta toiselle joustavasti.
  4. Käytä versionhallintaa  Kun automatisoit infrastruktruurin, voit tallentaa voimassa olevan version versionhallintaan. Näin sinulla on aina dokumentaatio olemassa.

WINDOWS

1. Vältä Hot-Plug liitäntöjä verkoissa Jos verkkokortti liitetään palvelimen ollessa käynnissä, on riski että uudelleenkäynnistyksen yhteydessä verkkokortit menettävät konfiguraationsa.
  2. Vältä Hot-Plug liitäntöjä uusisa levyalueissa Jos levytila liitetään palvelimen ollessa käynnissä, on riski että uudelleenkäynnistyksen yhteydessä levyalueet jäävät “offline” tilaan.
  3. Suorita laitteistomuutoksen jälkeen palvelimen alasajo sammuttamalla Laitteiden PCI-osoitteet saattavat muuttua ensimmäisen sammutus-käynnistys sekvenssin yhteydessä.
  4. Huomioi UTC-aikavyöhyke Pilviympäristöissä host palvelimet käyttävät aina UTC-aikaa. Huomioi tämä palvelimen asetuksissa. Jos muuta määritellä asetuksiin tulee palvelin palaamaan UTC aikaan viimeistään, kun host palvelin päivitetään / käynnistetään uudelleen.
  5. Älä nimeä uudestaan Jos palvelimen nimen muuttaa, voi pilven automatiikka joissain tilanteissa pakottaa palvelimelle alkuperäisin nimen. Tämä voi tapahtua esimerkiksi palvelimen kokoa muutettaessa.

YHTEYST