Kirjaudu sisään osoitteessa https://shop.inmicsnebula.fi

Löydät voimassa olevat lisenssit sovellushallinnasta.

Valitse valikosta Sovellushallinta

Sovellushallinnasta voi:

Mikäli olet uusi Microsoft -lisenssin tilaaja, muista kirjautua pääkäyttäjätunnuksilla Microsoftin hallintaportaaliin osoitteessa: https://portal.office.com, ja hyväksy Microsoft Customer Agreement (MCA).

Mikäli tarvitset palvelun käytössä apua, voit olla yhteydessä Telian käyttötukeen.

Käyttötuen yhteystiedot löydät osoitteesta: https://www.telia.fi/yrityksille/asiakastuki/yhteystiedot/telia-kayttotuki

Lisenssien määrien muuttaminen

• Valitse oikea tilaamasi palvelu.
  • Voit nuolista painamalla muuttaa olemassa olevien lisenssien määriä.
  • Valitse haluttu lisenssien määrä ja paina lopuksi Vahvista.

Uusien lisenssien tilaaminen

• Valitse oikea tilaamasi palvelu.
  • Paina vasemmasta alakulmasta Lisää (palvelun nimi) -sovelluksia.
  • Näet nyt saatavilla olevat palvelun lisenssityypit.

Lisenssin irtisanominen

• Valitse oikea tilaamasi palvelu.
  • Paina Peru tilaus.
  • Vahvista lopuksi irtisanominen painamalla Kyllä.

M365 (NCE) -linsseissä näkyy päivämäärä jolloin muutosikkuna on avoimena. Muutosikkuna on auki aina seitsemän päivää kerrallaan.
Vähennyksen/irtisanomisen tulisi tehdä muutoikkunan ollessa auki. Laskutus jatkuu siihen asti kunnes muutos tulee voimaan.