SÄHKÖPOSTI JA KALENTERI (MICROSOFT EXCHANGE)

Ohje koskee seuraavia palveluja:

• Sähköposti ja Kalenteri
  • Hosted Exchange

Sähköposti ja Kalenteri –palvelusta on olemassa kaksi (2) eri versiota. Löydät sähköpostiasetukset tilausvahvistukselta. Mikäli sinulla ei ole tilausvahvistusta tallessa, voit testata sinulle käyvät asetukset alla olevista vaihtoehdoista tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme ja varmistaa oikean version.

Mikäli haluat Exchange-asetuksista tulostettavan version tai haluat asettaa sähköpostin manuaalisesti, löydät ohjeet täältä.

SÄHKÖPOSTI JA KALENTERI (2010, VANHEMPI VERSIO)

POSTIN ASETUKSET

Protokolla/Tilityyppi:

Microsoft Exchange

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite (kirjoita siis tähän kenttään sähköpostiosoitteesi)

Käyttäjätunnus

Sähköpostiosoite (kirjoita siis tähän kenttään sähköpostiosoitteesi)

Palvelin

ex10.nebula.fi

Toimialue/Domain:

NEBULA

Salasana

Sähköpostilaatikon salasana. Voit testata salasanasi oikeellisuuden kirjautumalla sähköpostilaatikkoosi selaimella osoitteessa https://ex10.nebula.fi

SÄHKÖPOSTI JA KALENTERI (2010, UUDEMPI VERSIO)

POSTIN ASETUKSET

Protokolla/Tilityyppi:

Microsoft Exchange

Sähköpostiosoite

Sähköpostiosoite (kirjoita siis tähän kenttään sähköpostiosoitteesi)

Käyttäjätunnus

Sähköpostiosoite (kirjoita siis tähän kenttään sähköpostiosoitteesi)

Palvelin

he10.nebula.fi

Toimialue/Domain:

NBLHE

Salasana

Sähköpostilaatikon salasana. Voit testata salasanasi oikeellisuuden kirjautumalla sähköpostilaatikkoosi selaimella osoitteessa https://he10.nebula.fi