Sähköposti ja Kalenteri -tilin salasanan saat vaihdettua kirjautumalla Webmailiin osoitteesta: https://he10.nebula.fi

Kirjaudu sisään sähköpostillasi ja nykyisellä salasanallasi.

Valitse sähköpostin oikeasta ylälaidasta Ratas -kuvake > Valitse Asetukset

Laajenna vasemman reunan valikosta kohta Yleinen ja valitse Oma tili. Tämän jälkeen paina Vaihda salasana -linkkiä.

Syötä ensiksi nykyinen salasanasi. Tämän jälkeen uusi salasana kahdesti. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä. Sisältäen isoja -ja pieniä alkukirjaimia ja numeroita. Lopuksi paina Tallenna.

Salasanan vaihdon jälkeen kirjaudu Webmailiin uudella salasanallasi.

Vaihdon jälkeen, muista myös määritellä uusi salasana käyttöön kaikissa laitteissa, joissa käytät palvelua (esim. mobiililaitteet).