Sähköposti ja Kalenteri -tilin salasanan saat vaihdettua kirjautumalla Webmailiin osoitteesta: https://he10.nebula.fi

Kirjaudu sisään sähköpostillasi ja nykyisellä salasanalla.

Valitse sähköpostin oikeasta laidasta Asetukset > Vaihda salasana…

Syötä ensiksi nykyinen salasanasi. Tämän jälkeen uusi salasana kahdesti. Salasanan tulisi olla vähintään 8 merkkiä pitkä. Sisältäen isoja -ja pieniä alkukirjaimia ja numeroita. Lopuksi paina Tallenna.

Mikäli ilmoittaa virheestä, niin tarkista, että uudet salasanat täsmäävät.