Aloita kirjautumalla postinhallintaan osoitteessa: https://mailadmin.nebula.fi

Syötä kirjautumisikkunaan postinhallinnan kirjautumistiedot eli verkkotunnuksesi ilman www-etuliitettä (esimerkiksi yritys.fi) sekä salasana.

Kirjautumistiedot ovat toimitettu sinulle palvelun tilausvahvistuksen yhteydessä. Mikäli tarvitset uuden salasanan, olethan asiakaspalveluumme yhteydessä.

Siirry seuraavaksi luomaan postilaatikko klikkamalla postinhallinnan etusivulta Lisää uusi sähköpostiosoite.

Kirjoita ensimmäiseen kenttään postilaatikon sähköpostiosoitteen haluttu alkuosa (tässä panu.postinen).

Valitse kohta Postilaatikkoon.

Valitse ensimmäiseen pudotusvalikkoon sähköpostilaatikko, johon haluat, että sähköpostiosoitteeseen lähetetyt viestit ohjataan (tässä esimerkki1).

Klikkaa lopuksi Tallenna.