Postilaatikon hallinta (salasanan vaihto, lomavastaajan asettaminen, sähköpostin uudelleenohjaus, roskapostitason asettaminen) osoitteessa:

https://sfmail.srv.hosting.fi/users/login.php

Verkkotunnuskohtaisen pääkäyttäjän hallintasivusto osoitteessa:

https://sfmail.srv.hosting.fi/login.php

UUDEN SÄHKÖPOSTILAATIKON LISÄYS PÄÄKÄYTTÄJÄN HALLINTASIVUSTOSSA:

Sitefactory postinhallinan etusivu

Siirry luomaan postilaatikko klikkamalla postinhallinnan etusivulta Lisää postilaatikko.

Sitefactory mailadmin käyttäjätiedot

Seuraavassa osiossa täyttäkää kenttiin pyydetyt tiedot ja klikatkaa lopuksi Lisää postilaatikko.

KÄYTTÄJÄN SALASANAN VAIHTO:

sitefactory salasanan vaihto

Hallintapaneelin etusivulla klikatkaa yläreunassa olevaa Virtual Lista paniketta

sitefactory salasanan vaihto

Seuraavassa osiossa klikatkaa käyttäjän oikealta puolelta muokkaa painiketta

sitefactory salasanan vaihto

Lopuksi syöttäkää uusi salasana molempiin uusi salasana kenttiin ja painakaa Muokkaa postilaatikkoa